Post by usneyzepowas on Mar 1, 2022 1:02:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Voletarium: Sky Explorers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Voletarium: Sky Explorers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több drágakövet csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Voletarium: Sky Explorers 2022 version ▞▞▞
tetejére
nagyon jó játékok
Ez a játék, mint a nyitott világ, szeretem ezt a játékot
Voletarium: Sky Explorers Aventure alyg
Kiváló játék, valami friss, más és sok móka. Valóban megérdemli az 5 csillagos besorolást, de nem támogatja a teljes képernyőt a 18:9-es képernyőarányú készülékeimen. Ezért egyelőre 4 csillag.
Voletarium: Sky Explorers Abenteuer yplh
Menő játék, eleinte durva, de egyre könnyebb.
Nagyon szép grafika, szép irányítás, mindenhol jó játék 5 csillagos.Imádtam ezt a játékot 😍😍😍 Egyetlen hátránya az irányítás (vezérlők)😪
Nem olyan, mint amire számítottam, és nem is valami jó értelemben. Először is, az ellenőrzési rendszer szörnyű, és egyszerűen nem működik. Ezután a játék nagyon gyorsan frissítésre késztet. És tényleg nagyon unalmas.
Valami más, mint a többi játék... nem értem az energiával kapcsolatos zűrzavart... amíg az elejétől a végéig megcsinálod, ellenőrzőpontok használata nélkül, örökké játszhatsz, ami szerintem klassz... sokkal jobb, mint más játékok, amelyek megvárja, amíg nem fizet. Tehát IMHO ez a játék ajánlott PS: ez egy vitorlázó játék, ezért vegye figyelembe a pszichikát, és ez a játék elég könnyű ahhoz, hogy szórakoztató legyen
Nagyon bonyolult a fejlesztes,vagy csak nekem nem jött be.
5*-os játék, amely a szükségtelen kéztartást bemutatóként álcázza... 2*-os alkalmazássá téve, hogy 3-ast értékelek. A célpiac 6-10 éves korosztálynak tűnik... ps nem tölti be az előző mentésemet Google. Nem, nem érdekel, hogy megjavítsam, ez a te dolgod <- nem az enyém.
Furcsa.
Már nincs frissítve a legújabb képernyőméretekre. A szegélyeken fekete sávok jelennek meg. Kár.
Woowowowowowowowo
Szerintem a nyitott világ mód jó lenne ahelyett, hogy egy irányba mennénk
A legjobb égbolt felfedező játék, amivel valaha játszottam.
Rendkívül jó, ha szereted a platformereket.
Imádtam ezt a játékot egészen addig, amíg el nem tűnt a Playstore-ból, de örülök, hogy újra megjelent. Az egyik kedvenc élményem a playstore-ban az elmúlt 12 évben
Nehéz irányítani, ezért elmegyek, szerintem jó ötlet, de a vezérlés nem olyan jó
Meh, mint a templomi futás egy repülő csavarral... Rendben van azt hiszem....
Hitmasters פעולה bpf
sema thala takar doi
Voletarium: Sky Explorers ماجراجویی nwj
Nc
Nagyon jó
Jó játék. További jó munkát.
Wooooow story tökéj grafika szint úgy nincs kifogás király
Félelmetes játék, igazán szórakoztató, bárcsak frissülne
Szeretem a templomi vezetést
Jó játék a nővéremnek
Meh
Az egyik legjobb offline játékélmény, amiben valaha volt részem.
NAGYON IMÁDOM
Szinte a legjobb játék, amivel valaha játszottam
Elég szórakoztató...
A játék jó és a grafikonok fantasztikusak, de nem tetszettek a vezérlők, és végül is a játék jó
Jó offline játék
jó játék
Nyc
Eleinte kemény vezérlés, de később élvezetes
Az irányítás semmit sem ér
Ezt akarom a játékban
Elmentem a németországi Európa Parkba is
Magasabbra értékeltem volna, de a fejlesztő nem foglalkozott a POP-UP hirdetések megemlítésével. Feljelentették a háziorvosnál.
Nem lehet kinyitni! Csak 2 mp. attrakció 😀. Nem tudom, hogyan ajánljak! 😑. Pls javítsd ki és frissítsd! Ne pazarolja, a grafika jól néz ki.😉.
Legjobb ingyenes játék
Imádom a játékot és az Europaparkot is. Nagyon sokszor voltam ott. És hála istennek, hogy Németországból származom és csak 4 órám van oda vezetni❤ De szeretem Angliát és Amerikát is😍🔥
Rendben van, de nem szeretem a vezérlőket
Voletarium: Sky Explorers ጀብዱ rymt