Post by usneyzepowas on Mar 1, 2022 0:46:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kogemus tasuta ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Sellel mängul on tõrge ja seal pole kaarti, ma näen ainult klaaslille ja klotsid on tõrked, palun parandage mäng tagasi normaalseks, pls...
Soovin, et saaksime teiste mängijatega kaubelda
See mäng on hea, kuid see on liiga palju reklaami ☺️ Ma andsin sellele 5 tärni, sest ma armastan seda.
Arvan, et peate lahendama vanemate seadmete viivitusprobleemid. Nii et mõned inimesed, kes soovivad seda vanas seadmes mängida, saavad seda mängu siiski käivitada. Lihtsalt ütlen 🤷🏻♂️
Parandage mängu viivitus. On aegu, mil ma ei saa isegi liigutada.
Mäng on täiuslik, kuid palun parandage matši loomise süsteemi, ma satun alati lahingusse, kus vaenlase skoor on juba väga kõrge ja mu meeskonnakaaslased surevad alati vaenlaste võimsate relvade eest ja vaenlased tapavad alati
Selle tõeliselt lõbusa mängu annan sellele 5 tärni, kuid kas saate hüüdnime muutmise auhinda vähendada
ARMASTAN SEE MÄNGU! Peaksite selle kindlasti installima! Ainus probleem on see, et reklaame on PALJU!!!sellepärast ei saa te 5 tärni...
Parim mäng, mida ma maailmas näinud olen, kena mäng u universumis, fantastiline, vinge galaktikas
See on väga hea mängurakendus. Tavaliselt veedan selle rakendusega oma aega, kuna seda on lõbus mängida ja see on huvitav, mistõttu annan sellele 5 tärni.
Mulle meeldib see mäng ABSOLUUTSELT ja kõik muu, kuid see ei näita rakenduste poes uuenduse valikut lihavõttepühade meisterdamissündmuse värskenduse jaoks. Mina ja mu sõber ei saa seda mängu uuendada, uuendamise nupp ei näita kuskil ainult desinstalli ja ava. Proovisin seda paar korda desinstallida ja uuesti alla laadida, kuid lihavõttepühade värskendus pole ikka veel rakendunud. See pole päris õiglane, et kõigil teistel on rohkem aega kulutada sündmuse esemete hankimisele, samal ajal kui mina ja mu sõbrad ja mõned teised inimesed seda ei saa. Palun parandage see, see on hullumeelsus. -_-
Mulle meeldib see. Aga palun tehke värskendus, mis ei vaja aktiivseid nahka, armooreid, ülikonda, palun 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
isiklikult on minu lemmikmängurežiim battle royal, kuid mäng on lihtsalt suurepärane. midagi on valesti. Olen näinud mängijaid kaardil ringi lendamas, nii et see on probleem, kuid siiani on mäng suurepärane
Liiga palju reklaame
Cops N Robbers - FPS Mini Game Ação srfj
Päris hea mäng, kuid siin on mõned selle mänguga seotud probleemid: 1 Mängijad kasutasid jätkuvalt jahipüsse ega kasutanud kunagi teist relva. 2 Miks teil oli vaja lisada automaatvõte, muutsite selle veelgi hullemaks. 3 Mäng põhjustab minu ekraani viivitust ja see ei näe hea välja. Aga see on ikkagi hea mäng, vabandan, et kurtsin kõike, mida ma ütlesin.
See on nii lõbus, et saame lisada oma sõbrad mängijate nimekirja 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
Üli äge ja soovitan teil allalaadida!
Vaata MÄNG ON SEIKLUSI TÄIS MÄRUL!
jätka krahhimist, palun paranda see. ka värskendus on nõme ja pani mind kaks korda rohkem krahhi kui varem
Super mäng Ma armastan seda mängu, kuid 1 probleem ei olnud häälkõnes, see on ainult minu probleem, ma loodan, et sa lahendad selle
Ma ausalt armastan seda mängu, ainus asi, mis mulle ei meeldi, on see, et avalikus matšis ei saa nii palju münte, isegi kui võidad, on s rank ja mvp.
Annan sellele hindeks 3, sest see vajab rohkem relvavärskendusi, et mitte olla ebaviisakas või midagi muud, aga ma suren igas mängus relvade käes, relvad vajavad tuld ja muud asjad teevad sellest ka uue värskenduse. Kas sa üldse tead, kuidas värskendada asjad? Kraam peab välja nägema nagu päriselus, palun tehke värskendusi või ma ei anna kunagi ühegi mängu eest kolme, kui vajate abi.
Halb mäng, tundlikkus on halb, kas sellele mängule võib tulevasi uuendusi tulla pikslipüstol on parem, neil on värskendusi nahad on kohutavad Relvade nahad on head, kuid enamik neist on halvad, nii et see on minu jaoks 1 tärni mäng
Väga tore rakendus, kuid üks probleem pole minu politseinikud ja röövlid avatud
Sest see tõrges ja kuna see oli 10 pluss ja nüüd tundub, et see teismeline ja mulle meeldis see mäng, nüüd mulle ei meeldi
Ma vihkan seda, et üks see jääb maha, sa pead peituse avama ja teist, aga see on ok
Mäng on hea, kuid miks ma andsin sellele mängule 3 tärni eKr ja me peame tagasi ühinema, nii et jah... See on kõik, mida ma pean teile ütlema.
Päris kena mäng aga väike lagy!
see mäng on väga lahe
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ایکشن wpk
iga kord, kui ma mängu mängin, las ma olen siis pärast seda, kui see mind mängust välja lööb, pole ma kunagi varem mänginud 2 mängu järjest, sest see viskab mind pidevalt välja.
Helistama. Stuf. Tänapäeval mängib iga inimene seda naljakalt. Imeline. Mäng👋👏👐
Ma armastan seda, kuid mõnikord ei tööta see üldse, ühendan oma Wi-Fi, kuid see ei tööta. Wi-Fi töötab kõigis rakendustes, kuid mitte selles mängus ja on viga, kas saate selle parandada
Pettumuse taastamiseks pole ühtegi võimalust ilma siduva meilita
Mäng tundub lõbus, kuid ma pean selle mängu kustutama, mänguviis on liiga igav, iga relvaga ei saa sihtida, see mäng töötab ainult võrgus, seda ei saa kuidagi võrguühenduseta mängida, me peame maksma iga kord, kui vahetame avatari või nahad või muu, ma arvan, et see on kõik
ok, ma tahan mängida ja seal on kirjas "võrk ei rahulda, nii et olge kannatlik" ja ei, see pole minu võrk, ma kasutan piiramatult andmemahtu ja minu teenus on hea, kas ma vajan mängimiseks wifit?
Tere, miks mu hooaeg kokku kukkus? 🤔Täna kirjutasin selle kommentaari kuu 23. kuupäeval ja suur aitäh, et mäng tegi täna ka hääle Mul oli klaasimäng ja ta lahkus☹️☹️☹️☹️☹️Minu nimi on MVNH HARLEY. Eemaldasite selle plokist
Hea mäng, kuid mängus on palju reklaame ja viivitusi, nii et parandage see.
Mulle meeldib mäng, kuid liiga palju valmistatud relvi, keegi ei kasuta tavalisi mängurelvi ja ma soovin, et teeksite midagi selle parandamiseks
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Aksyon ytbp
Ma armastan
Äge mäng, kuid vajab modi
Miks!? Selles mängus on vahelejätmatuid reklaame, nagu näiteks preemiata reklaamid (pole probleem), kuid nagu ma mängisin seda mängu 10. tasemele ja see annab mulle nüüd vahelejätmatuid reklaame. Kas iga mäng on tõsine!? Paranda see ära! IGAS MÄNGUS EI POLE VÄLJA jäetavaid reklaame!!!! Aitäh
ma mängisin seda mängu 103 tundi, selle mängu tulistamiskahju on nõme, nii et see annab ainult kaks tärni
Tere, väga lahe mäng, ma mängisin seda oma väikesel I padil ja värskendus näeb lahe välja ja mulle meeldivad pikslite tulistamismängud, nii et jah, ARMASTAN SEDA🎮🎮😁😁👍👍😎😎
Auto kirjeldab, kui legendaarset seda mängu ma temaga aastast 2019 mängisin ja nüüd on see minu lemmikmäng eepiline, soovitan teil seda mängida
aquapark.io Veiksmas oav
Eemaldage reklaamid plss on rikkunud minu mängu
Kaotasin oma konto ja ma ei saanud seda tagasi, kuna muutsin oma kasutajanime😓😭😢